Τρόποι Πληρωμής

1. Πληρωμή με την Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Πληρωμών IRIS online payments

iris online payments

Οι πληρωμές γίνονται μέσω του e-Banking της Τράπεζας που συνεργάζεστε με άμεση χρέωση του λογαριασμού που θα επιλέξετε. Με αυτό το τρόπο πληρωμής μεταφέρεστε σε ένα εύκολο και ασφαλές περιβάλλον (e-Banking) της τράπεζας που επιθυμείτε για να ολοκληρώσετε τη πληρωμή.

2. Πληρωμή με Αντικαταβολή

Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν!, δείτε αναλυτικά τα προνόμια του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:

  • 1,49€ σε παραγγελίες κάτω των 29€ (σε παραγγελίες άνω των 29€ και η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι δωρεάν) για τα Diamond μέλη μας!
  • 1,49€ σε παραγγελίες κάτω των 35€ (σε παραγγελίες άνω των 35€ και η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι δωρεάν) για τα Gold μέλη μας!
  • 1,49€ σε παραγγελίες κάτω των 79€ (σε παραγγελίες άνω των 79€ και η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι δωρεάν) για τα Silver μέλη μας.
  • 1,49€ σε παραγγελίες κάτω των 99€ (σε παραγγελίες άνω των 99€ και η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι δωρεάν) για του μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

3. Πληρωμή μέ Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα, MasterPass

Το Pharm24.gr σας προσφέρει την δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας ή ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass. Τα στοιχεία της κάρτας σας μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια διότι η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών γίνεται στο τραπεζικό ιστοχώρο (website) της ALPHA BANK, έτσι ώστε να είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος στη συναλλαγή σας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον secure server της ALPHA BANK. Το www.pharm24.gr δεν αποθηκεύει και δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Άτοκες δόσεις: Στο Pharm24.gr μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας σε 3 άτοκες δόσεις για παραγγελίες άνω των 100€ ενώ σε παραγγελίες άνω των 300€ μπορείτε να επιλέξετε έως 6 άτοκες δόσεις.

4. Πληρωμή μέσω Paypal

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας απευθείας μέσω PayPal. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από τα ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση) του Paypal. H πληρωμή μέσω Paypal επιφέρει μία επιπλέον χρέωση 3% που αντιστοιχεί στην προμήθεια του Paypal.